8 Ağustos 2009 Cumartesi

Şehir Şehir Türkiye Turu

.
Panoramik fotoğraf teknolojisi aslında çok eski bir çekim tekniği olarak günümüze gelmiştir. Günümüzde standart panoramik fotoğraf üzerine yeni uygulamalar geliştirilmiş ve kullanım alanları gelişmiştir. Günümüzde çekilen panoramik fotoğraflarda zemin ve tavan da görüş alanına eklenebilemekte ve kişi sanki kendini oradaymış gibi hissedebilmektedir. İnteraktif olarak kullanıcı tüm mekan içinde rahatlıkla gezebilmekte ve istediği tarafa yakınlaşabilmektedir.

360TR.com medya grubu olarak bu teknoloji ile Türkiye güzelliklerini tüm dünyaya tanıtmayı amaçlamaktadır. Türkiye güzelliklerini, tarihi mekanlarını ve özel etkinlikleri panoramik fotoğraf ile herkesin ekranlarına getiren 360TR.com bu konuda Türkiye'nin İlk en büyük firmalarından biridir.

3 Boyutlu Panoramik Fotoğraf

" Fotoğraftan üstün, Video dan daha hızlı ve etkin "

3 boyutlu panoramik fotoğraflar sayesinde mekanınızı çok daha etkin tanıtabilir ve mekanı seyreden kişiye sanki oradaymış hissi verebilirsiniz. Panoramik fotoğraflarda istenilen tarafa bakılabilmesi bu fotoğrafları diğer fotoğraflardan daha etkili bir tanıtma yolu haline getirmiştir. Internet ortamında kolay yuklenilebilir ve hızlı seyredilebilir olması sebebiyle de Video 'dan daha hızlı ve etkin bir tanıtım aracı olmuştur.

DOGU ANADOLU

.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Reflection Cafe

Site İstatistikleri

Locations of visitors to this page

 

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı